Politica De Confidentialitate

Politica de confidentialitate

In conformitate cu legea numarul 677/2001 actualizata prin legea numarul 506/2004 cu referire la protectia si libera circulatie a datelor personale si protectia intimitatii in domeniul comunicatiilor electronice, site-ul se face obligat sa foloseasca datele personale ale clientilor si utilizatorilor doar in scopurile clar specificate si in conditii maxime de siguranta.

Datele personale pe care site-ul are dreptul sa le detina sunt cele furnizate in mod direct si liber de catre clienti prin completarea de formulare in format electronic sau obtinute telefonic si se refera la date de contact precum numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon, adresa locuintei personale sau a companiei. Datele astfel obtinute vor fi folosite doar in scopurile acceptate de comun acord de catre utilizator in momentul furnizarii acestora, cu scop informativ si de comunicare cu clientii.

Site-ul are obligatia de a folosi datele personale ale clientilor doar in scopuri de comunicare, informare sau promovare a ofertelor firmei ori ale partenerilor si niciodata in scopul vanzarii sau trimiterii acestei informatii catre o terta parte. In acelasi timp, site-ul se angajeaza sa faca posibila stergerea adresei de email din baza de date in momentul in care utilizatorul nu mai doreste sa primeasca stiri si informatii promotionale.

Utilizatorul are dreptul conform legii 677/2001 de a accesa si a interveni asupra datelor, dreptul de a apela la justitie in caz contrar si dreptul de a nu fi supus deciziilor individuale. In acest scop, clientii si utilizatorii au dreptul sa se opuna folosirii sau prelucrarii datelor persoane si pot solicita stergerea acestora din bazele de date ale companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Brand logos

There are no products