Detoxifiere

detoxLumea in care traim este una toxica, ale carei efecte nu le putem evita fara a lua masuri extreme. In medie, o persoana obisnuita care locuieste in mediul urban este supusa poluarii de toate tipurile, poluare ce include, dar nu se limiteaza la: fumul de tigara, emisiile toxice ale autovehiculelor, ploi acide, ierbicidele si pesticidele din alimentele consumate, precum si deseurile industriale din rauri si apa potabila. Pentru a putea combate toate aceste efecte nocive, locuitorii oraselor si zonelor poluate ar trebui sa faca o detoxifiere a organismului o data la cel putin 6 luni.

Un studiu efectuat la o universitate din New York in colaborare cu organizatia de protectie a mediului dezvaluie faptul ca locuitorii marilor orase au in medie 160 de chimicale, poluanti si alte substante nocive in sange si urina. Esantionul cercetarii mentionate mai sus consta in persoane obisnuite care nu lucreaza in mediu toxic si nu efectueaza detoxifieri ale colonului sau ficatului in mod regulat.

Din aceste 160 de substante nocive descoperite, peste 70 reprezinta substante cu risc de cancer, 90 afecteaza sistemul nervos si in jur de 80 pot cauza defecte la nastere si dezvoltare anormala a bebelusilor purtati de mamele supuse acestei poluari involuntare, dar zilnice.

Cele mai bune produse de detoxifiere !

colon aidColon Aid

Unul dintre produsele de top pentru eliminarea toxinelor din organism si curatarea colonui,cu peste 18 ingrediente active si naturale.

S-a dovedit a fi unul din cele mai bune produse pentru tratarea colonului iritabil,curatarea acestuia si detoxificarea organismului fiind foarte bogat in antioxidanti,ajutand astfel si la pierderea in greutate…click aici pentru mai multe detalii.

acai cleanse

Acai Cleanse

Acest produs nu mia are nevoie de nici o descriere est cumoscut in intreaga lume ca fiind foarte util in curele de detoxifiere si nu numai,datorita continutului sau natural cu extracte din fructele amazoniene Acai Berryclick AICI pentru mai multe detalii.

Toxinele cu care se confrunta organismul

Locuitorii oraselor sunt asigurati ca in societatea moderna purificarea apei, filtrarea aerului si industria alimentara sunt supuse celor mai inalte standarde de calitate. Aceste afirmatii sunt adevarate prin comparatie cu situatia oraselor in trecut, insa standardele nu sunt asa de ridicate precum se lasa de inteles in cea ce priveste riscurile de sanatate. Apa potabila, spre exemplu, s-a demonstrat a fi purtatoare de diverse substante toxice care ingreuneaza organismul si il intoxica, ducand la nevoia de detoxifiere periodica.

Situatia este aceeasi si in industria alimentara. Procesele de productie, procesare, ambalare si transport duc la pierderea nutrientilor din alimentele proaspete, acestea fiind suplimentate cu chimicale.

Acestor probleme se adauga numarul mare de fumatori si poluarea rezultata in urma supraaglomerarii cu autovehicule ce ard inca combustili nocivi. Toate aceste probleme, luate separate, nu reprezinta un pericol major, insa la o privire de ansamblu a imaginii, omul modern poarta cu sine in organism un cocktail nociv de chimicale, pesticide, aditivi si alte substante deloc benefice organismului.

Ce este detoxifierea?

Din fericire, organismul uman este bine adaptat pentru a lupta cu toate aceste probleme si a mentine o stare generala de sanatate. El poate fi ajutat sa se curete, sa scape de toxinele acumulate si se autorepare prin regimuri de detoxifiere.

Detoxifierea este procesul prin care organismul elimina in mod natural sau cu ajutorul pastilelor de slabit,de detoxifiere sau dietelor o mare parte din toxinele acumulate datorita conditiilor vitrege din mediul inconjurator. Cele mai importante in acest sens sunt:

  • detoxifierea colonului, care ajuta in rezolvarea problemelor de digestie si recapatarea unei stari generale de bine. Aceasta se poate efectua fie prin hidroterapie a colonului, fie mai simplu, pe care orala cu ajutorul unor pastile.
  • detoxifierea ficatului se face cu ajutorul regimurilor si dietelor de detoxifiere, foarte asemanatoare cu dietele de slabit (si care adesea rezulta si in pierderea kilogramelor in plus). Aceste diete constau in renuntarea temporara la anumite grupe de alimente ce sunt mai apoi reintroduse treptat.

Regimuri de detoxifiere

Ideea din spatele acestor regimuri este consumul de mancaruri naturale care ajuta la functionarea rinichilor, ficatului si colonului. Toate mancarurile care sunt greoaie sau contin substante daunatoare sau nenaturale trebuie evitate in perioadele de regim. In plus, aceste regimuri, tinute corect au si proprietatea de a ajuta in procesul de slabire.

Cateva exemple de regimuri/diete:

  • Cura de detoxifiere cu limonada
  • Dieta de detoxifiere prin eliminarea grasimilor
  • Dieta de detoxifiere a ficatului
  • Dieta de detoxifiere cu produse pe baza de struguri
  • Dieta de detoxifiere cu mancare cruda

Detoxifierea cu ajutorul pastilelor

Detoxifierea colonului este considerata printre cele mai eficiente metode de preventie in ceea ce priveste mentinerea starii generale de sanatate.

Se considera ca, in general, pastilele pe baza de plante sunt cea mai sigura metoda de curatare a colonului. Aceste pastile, care contin o combinatie de ingrediente naturale, calatoresc din stomac in intestine unde ajuta la curatarea toxinelor si echilibrarea valorii PH-ului intestinelor pentru a obtine un colon sanatos.

Acest tip de pastile au scopuri diferite, spre exemplu exista pastile de curatare a colonului, menite sa ajute in problemele de constipatie, dar si pastile concepute pentru a ajuta in cazurile de colon iritabil.

Dintre aceste pastile de detoxifiere, numele cele mai cunoscute sunt Colon Help Acai Cleanse si Colon Aid un Colon Cleanse foarte puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Brand logos

There are no products